2020. 07. 22.

Élő interjú Mark Davis-szel



Következő vendégem az MLMSiker interjú sorozatban Mark Davis, Ausztráliából. Kedvelt előadó a nyilvános előadás és a kommunikáció terén és több szakkönyv szerzője ebben a témában. 2006-ban érkezett meghívásomra először Magyarországra, Tonm "Big Al" Schreiter ajánlása alapján és akkor az Online Marketing Kiképzőtábor nevű rendezvényen a Google eszközök használatára tanította a magyar hálózatépítőket, akik között ma kiemelkedően sikeres online üzletépytő is van , mint például Ács Zoltán a Freedom Express Gyémántja.. Azóta több más képzést is tartott Magyarországon többféle témában.

Ezt a világ járt szakember lesz a vendégem, aki nagyon sok hálózatépítő munkáját segítette és a Tiédet is fogja válaszaival.  Előzetesen egy ízelítő a Maximális hatás c. anyagból, az alábbi videóban. 

Várunk szeretettel, 2020. július. 23-án este, 20 órakor, ha jelentkezel megkapod a konferencia terem zoom linkjét és a korábbi interjúk felvételének a linkjét is. 


Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról.

Email*
Név*

Nincsenek megjegyzések: