2020. 06. 07.

Élő interjú Robert Hollis-szal

Robert Hollis előadás közben a színpadon
Robert Hollis vezető, író, előadó és több ezer üzletépítő mentora. Robert személyesen épített online hálózatot amely több mint 750.000 embert jelent sok-sok országban. Sziporkázó jó kedvvel segít megérteni embereknek az üzletépítés elemeit, a több jövedelem forrás és a jogdíjszerű jövedelem lényegét. A businessforhome.org listáján az eddig összesen keresett jövedelem alapján a 14. helyen áll, 53 millió dollár összjövedelemmel. Eddig. Ugyanis évente több mint 2,5 millió dollár adódik ehhez jelenleg. Különböző hátterű emberek tömegeit inspirálta és szórakoztatta már a Föld különböző tájain. Most az MLMSiker interjú sorozat következő vendégeként, megkérdezem a 6 és 7 számjegyű jövedelmeinek történetéről és többek között arról, hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki tényleg sikert érjen el a network marketingben?

Az alábbi űrlap kitöltésével megkapod az interjú linkjét, amelyet 2020. június 10-én vettünk fel és 278-an vettek rajta élőben részt.


Jelentkezz most az alábbi űrlap kitöltésével az MLMSiker Interjúk értesítőire, így mindig elsőként kapsz hírt az interjú időpontjáról.

Email*
Név*



Nincsenek megjegyzések: