2013. 02. 19.

Michael Strachowitz Magyarországon

A német származású network marketing és siker tréner Michael Strachowitz  több alkalommal is járt Magyarországon. Tartott előadást az FLP, a  Wellstar és az FM Group, az SC Net szemináriumain illetve ünnepnapjain, annélkül, hogy minden céget feltudnánk sorolni.

Valamint többször vendége volt a Network Marketing Mesterelme Napnak is. 

Nem véletlen...


1980 vége óta élvezi Michael Strachowitz a sikeres hálózat építés gyümölcsét, és azóta, mint céges tanácsadó és tréner leginkább a közvetlen értékesítésben, a network marketingben és a strukturális értékesítésben tevékenykedik.



Michael Strachowitz

Különleges odaadással fordul a kommunikáció, a retorika, a sikertréningés a tehetségfejlesztés felé. Évek óta járja Németországot és külföldet előadási útjain, átadva ezzel tudását a network marketing, a közvetlen értékesítés, a strukturális értékesítés és a pénzügyi szolgáltatás iparág új generációjához tartozó vállalkozóinak.


Európa 14 országának több ezer forgalmazója hasznosította már a magával ragadó előadásainak és szemináriumainak megalapozott szaktudását. Anyanyelvén, a németen kívül, még angolul is előad. Akár nagy csarnokokban vagy kis oktatótermekben, akár 15.000 ember jelenlétében, mint a Westfallenhalle-ban Dortmund-ban, vagy 15 résztvevővel egy interaktív workshop-ban egy félreeső konferencia szállodában, Michael Strachowitz-nak mindig sikerül önmagát a hallgatóság különleges igényeivel összhangba hozni.


Legutóbb "nyilvánosan", azaz minden hálózatépítőnek, cégtől függetlenül, Magyarországon, meghívásomra a Network Marketing Mesterelme Napon volt hallható és látható, de ami a legfontosabb "tanulható".


Nincsenek megjegyzések: