2007. 12. 16.

Miért kell alsóvonalat kiépíteni… nem lenne jobb egyszerűen csak eladni a terméket?

Don Failla, a "45 másodperces prezentáció, amely megváltozatatja életedet "c. könyv szerzője, nemzetközileg ismert és keresett mlm tréner válaszol erre a gyakori kérdésre:

Don és Nancy Faillával 
 rendezvény után
"Ez attól függ, mit szeretnél a Network Marketing révén megvalósítani.
Ha megelégszel azzal, hogy minden hónapban hozzájutsz némi extra jövedelemhez, ahhoz a termékeladás nagyszerű eszközt jelent. Ha viszont az a szándékod, hogy megcsapolod a hálózatépítésben rejlő jövedelemképző potenciált, akkor az alsóvonalbeli szervezted kiépítése elengedhetetlen.
Alsóvonalad minden egyes mélysége egyre növekvő számú disztribútort jelent céged termékének vagy szolgáltatásának az ajánláshoz. Ahogy egyre újabb és újabb mélységek épülnek ki az alsóvonaladban, úgy nő a bevételed is, drámai arányban, hiszen hálózati jutalékban részesülsz szervezeted bármely tagjának minden egyes eladása után.

A Network Marketing úgy működik, mintha franchise vállalkozásod lenne. Ha tíz vonalad van, több bevételed lesz, mintha csak egy lenne, mivel minden egyes „üzleted” valamennyi eladásából százalékot kapsz. Mivel üzleti családod minden egyes tagja független vállalkozó, nem kell nagy tőkebefektetést eszközölnöd, vagy nagy készleteket felhalmoznod.

A legsikeresebb emberek a Network Marketingben azáltal lettek sikeresek, hogy kiterjedt, eredményes alsóvonalat építettek ki, és nem elégedtek meg azzal, hogy egyszerűen csak eladják a cégük termékeit. A minél nagyobb mélységig kiépített alsóvonal nagymértékben megsokszorozza az erőfeszítéseidet, és kulcsot jelent ahhoz, hogy a hálózatépítésből jelentős jövedelemre tegyél szert.

Sikeredre,

Don Failla

Kapcsolódó cikk:
Ha szóba hozom a Network Marketinget a barátaimnak és a családtagjaimnak, nem fogják azt gondolni, hogy „rámenős” vagyok?

Legyél Ura Életednek!
Most otthoni tanfolyam keretében megtanulhatod Don Faillától:
- Hogyan szponzorálj és építs hálózatot nagyobb távolságban is.
- Hogyan indítsd el és másold network marketing üzletedet.
- Hogyan taníts egy új indulónak 10 perc alatt eleget ahhoz, hogy el tudjon kezdeni szponzorálni.
- Hogyan működik a Rendszer?
- Hogyan építsd az üzleted vidáman, gyorsan és egyszerűen.
- Hogyan építs visszatérő jövedelmet.
- Hogyan működik a “Sistergő találkozó”


Az otthoni tanfolyam megrendeléséhez az MLM Siker webáruházból kattints az alábbi linkre:

mlmsiker.hu


Nincsenek megjegyzések: