2007. 11. 09.

Tartós üzlet a Network Marketing, vagy csupán múló divat?


Don Failla válaszol erre a gyakran feltett kérdésre:

A Network Marketing már több, mint fél évszázada létezik. Maga agondolat már korábban is létezett, de a Network Marketing óriásiütemű növekedésének menedzseléséhez szükséges technológia 1950 előtt nem létezett. A számítógépek fejlődésével aztán a cégek végre olyan adattároló eszközhöz jutottak, amely lehetővé tette a hihetetlen tömegű információ kezelését, amelyek az eladások és a hálózati jutalékok nyomon követéséhez szükségesek voltak.

A számítógépek ma már olyan mindennapi eszközök, mint ötven évvelezelőtt a karórák voltak, a Network Marketing pedig világszertenövekedésben van. Óvatos becslések szerint a forgalom összege,amelyet ez az izgalmas termékelosztási rendszer hoz létre, többszáz milliárd dollár nagyságrendű, világszerte emberek millióinak aközreműködésével... és az még mindig csak a kezdet!

Nem csak azért állítjuk ezt, mert szó szerint emberek milliói vannak még kívül az üzleten, akik a jobb élet lehetősége után kutatnak, hanem azért is, mert a disztribútorok számára elérhetőtermékek és szolgáltatások is folyamatosan változnak és fejlődnek, annak megfelelően, ahogy az emberek szükségletei is átalakulnak, ésahogy a technológia képes egyre újabb termékek létrehozására.

Don Failla

Kapcsolódó cikk: Hogyan tarthatom fenn saját magam és alsóvonalam motiváltságát?

Legyél Ura Életednek! Több órás, profi Élő Szeminárium Don Faillával, szakszerű magyar tolmácsolással, amelyben megtanítja a Failla Rendszert -  CD-n és DVD-n egyszerre az MLMSiker webáruházban:

mlmsiker.hu

3 megjegyzés:

Bőjte István írta...

Don Failla MLM Siker ABC c. könyve volt az, ami velem megértette a hálózatépítés egyik alapvető igazságát: nem az számít, hogy mikor csatlakozol, hanem sokkal inkább az, hogy a csatlakozást követően mit csinálsz. Óriási élmény volt ez a felismerés hajnali 1:15-kor, rögzítettem is a diktafonommal.

Nagy élmény lesz a könyv írójával személyesen is találkozni és köszönöm Sziárd, hogy elhozod őt Magyarországra.

Bőjte István
www.fiatalongazdagon.blogspot.com

Unknown írta...

Én most csatlakoztam egy teljesen új hálózatépítő céghez. Igazából még nem is éles, előregisztrációs korszak van. DE! Don és Nancy Failla tartotta az anyacégnél a toborzásról az előadást! Mivel én is szeretném élőben meghallgatni ezeket a nagy tudású embereket, azonnal éltem a lehetőséggel, hogy elfogadjam Mátrai Szilárd meghívását a budapesti előadásra, ahol biztos vagyok benne, nagyon sok hasznos tanácsot, praktikát fogok megtanulni! Nagy élmény lesz! Ebben biztos vagyok!

Nagy Gabriella
http://webkereset.blogspot.com

mlmdoktor írta...

Ez ismét telitalálat!
Azok, akik ezzel az "iparággal" foglalkoznak, nem kerülhették el Don Failla nevét.
Az MLM Siker ABC olyan alapmű, melyről ugyan kissé lehet, hogy megfeledkeztünk az elmúlt évek könyv bőségében, de mára ismét sláger lett. Olyan tanácsokat ad, melyek ismét divatba jöttek.
Egyszerű lépések,sokszor ismételve! Ez a régi-új szlogen.
Mark Davis mondja: Bármi, amire megkéred az oldalad látogatóját, legyen megoldható 1+1 ujjal is. Azaz még a legújabb ágazat,az online mlm is használja az 1x1-et ill az ABC-t.
Most, amikor újra felfedeztük ezt a csodálatos házaspárt, elhozni Őket ide: TELITALÁLAT, amihez lehet és kell is gratulálni Szilárdnak.
Sok sikert,táblás házat 17.-ére!

Csányi István
http://csanyi.herbalance.hu