2007. 03. 09.

Robert Butwin Budapesten járt


"Még a legtapasztaltabb hálózatszervezõk is sokat tanulhatnak Robert Butwintól. Érthetõ, hogy kétszer is megkapta "Az év forgalmazója" címet az MLM International Associationtól."
Doris Wood, az MLMIA elnöke

"Robert Butwin valóban ütőképes módszereket ajánl, amelyek átsegítenek minden nehézségen, hogy végül eljuss a sikerhez az MLM-ben."
Tom "Big Al" Schreiter, a Big Al című könyvsorozat szerzője / bigal.hu /

ROBERT BUTWIN BUDAPESTEN IS JÁRT, A  NETWORK MARKETING MESTERELME NAPON!

Robert Butwin olyan családból származik, amelyben saját erejükből milliomossá tett üzletemberek is akadnak.
Már pályája kezdetén elhatározta, hogy felhagy a begyöpösödött üzleti módszerekkel, és a sokkal ígéretesebb és nagyobb anyagi biztonságot nyújtó hálózatszervezést választja.
Szakmai sikerei kivívták pályatársai tiszteletét és bámulatát. Az Upline c. kereskedelmi szaklap társszerkesztője volt és az MLMIA nevű szakmai szövetség két ízben is neki ítélte "Az év forgalmazója" címet.

Sikerei titkát szívesen és lelkesen megosztja valamennyi olvasójával és hallgatójával, így a következő témákban Budapesten is megosztotta tapasztalatát Mátrai Szilárd meghívására és tolmácsolásával.

*Légy kész egy gyors rajtra! Tanuld meg hogyan tudod elérni, hogy a csapatod tagjai kilőjenek a rajt kockáról, hogy lendületet vegyenek egy hosszútávú sikerehez!

*Titkok ahhoz, hogyan tudod bevonzani a világ legjobbjait... tanuld meg, hogyan lehetsz Hálózatépítő Mester és hogyan fejleszd ki a Millió Dolláros Marketing Hozzáállást!

*Legyél "visszautasítás álló"... Fedezd fel, hogyan tudsz minden kifogást egy okká változatni, amivel új forgalmazók csatlakoznak hozzád és vevők vásárolnak tőled!

*Legyél sikeres mindenkor…Tanuld meg, mi tudja azt garantálni neked, hogy 100.000 dollárt vagy többet keress évente –MINDEN ÉVBEN!

*Másolódás... a jövőd ezen fog múlni!

Ha lemaradtál arról a Network Marketing Mesterelme Napról, amelyen Robert Butwin beszélt az MLMSiker Prémium Klubban  megtalálod. Nézd meg most milyen előnyökkel jár, ha Te is Prémium Klub tag leszel:


Robert Butwin Ütőképes Network Marketing

>>>MLMSiker Prémium Klub

Sikeredért,

Szilárd

updated: 2013.12.12.



2 megjegyzés:

Mátrai Szilárd írta...

Amikor én kezdtem a hálózatépítést a 90-es évek elején, még rengeteg utazással, egy-az-egyben találkozóval járt, magas telefonszámlákkal, terembérletekkel, kötségekkel.És úgy is működött. Akkor.Mert nem voltak modern eszközök.

Egykori mentorom A.Schermacher azt mondta az MLM-ről.:"Ez az üzlet nem más mint kapcsolatteremtés és kommunikáció."
Ebben a kettőben segít legtöbbet az internet.

A technika fejlődése,a voip /freecall, skype, msn, hotconference/ rendszerek fejlődése dobta a legnagyobbat a hálózat építés üzletág fejlődésén.

Miért indulnál A-ból B-be egy kempingbiciklivel amikor egy S osztályos Mercedesszel is mehetsz?Használd a modern eszközöket hatástöbbszörözésre. Én is ezt teszem.

Hiszen 2007 van. Új MilLeniuM! Nálad is?

Szilárd

Nemes Claudia írta...

Hipp-hopp, és már 2008 is van! Az új eszközök kihasználása valóban nagy lehetőség! Az internet segítségével olyan nagyszerű emberekkel ismerkedhettem meg, akikhez offline biztosan nem jutottam volna el. Úgy gondolom, nagy luxus ezt nem kihasználni!
T.N.Claudia