2024. 01. 16.

Az 5 típus, akikkel kapcsolatba kell lépned, amíg az új év még új


Nem lehet tagadni;

Van egyfajta energia és megújult erő, amit az évnek ebben az időszakában tapasztalunk.

Gondolom, hogy ezt te is tapasztalod, de kíváncsi vagyok, hogy vajon pénzt csinálsz-e abból, hogy az emberek, akik megveszik a megoldásodat, szintén ezt tapasztalják?

Képzeld el, ha akarod, azt a hihetetlen energiát, amit egy megújult, feltöltődött és készen álló értékesítő hoz létre, aki készen áll arra, hogy igazán nagyot robbantson;

olyan emberrel kerül kapcsolatba, aki megvásárolja a megoldását, aki szintén megújult, feltöltődött és készen áll arra, hogy nagyot robbantson.

Aztán adjunk hozzá egy nagy adagot abból a hitből, amit az évnek ebben az időszakában tapasztalunk.

A hitből, hogy ez a mi évünk lesz.

A hitből abban, hogy "meg fogjuk csinálni".

Ó, és aztán fogadjuk el azt a tényt, hogy az emberek talán hajlandóak lesznek végre változtatni.

Számomra ez lehetőséget jelent, de rövid életű lehetőséget, mert az új év "új autó illata" hamarosan a "régi, megszokott" illatával telik meg.

Ezt szem előtt tartva, tényleg fokoznod kell a megkereséseket ezzel az 5 típussal.

Nézzük, melyik ez az 5 típus: 

1) Az ügyfeleid, üzleti partnereid (tudom, hmm) Lehet, hogy tavaly nem voltak nyitottak valamire, de most... (tekintve az újévi lendületük magas szintjét) készen állnak valami ütősre..

2) Az érdeklődők. Talán az új év (és a friss költségvetés) kibillenti őket a közöny langyos dagonyájából.

3) Emberek, akikkel találkoztál, akik eltűntek, nem elérhetőek, faképnél hagytak. Modern kifejezéssel élve "ghostolnak". Legalább van okod a hívásra a tipikus (és nagyon unalmas) "Hívlak, mert már régen beszéltünk" vagy " Gondoltam rádcsörgök" helyett.

4) Emberek, akik tavaly nemet mondtak neked. A dolgok változnak.. Az idők, helyzetek változnak. Az emberek jönnek és mennek. A tegnapi "Nem" -ből lehet mára "Egye fene, csapjunk a lovak közé".

5) Emberek, akiket egyszerűen azért kerültél, mert azt gondoltad, hogy nem a te súlycsoportod! Ha fantasztikusnak, megállíthatatlannak érzed magad, és tele vagy hittel, hogy ez a te éved, talán rájössz, hogy TE is méltó vagy a nagyszerű vevőkre és szuper új üzlettársakra.

Az évnek ebben az időszakában van egy adrenalinlöket, ami néhány hét alatt gyorsan letargikus összeomlásba mehet át...

Tehát cselekedj most...! 


Sikeredért, 

Szilárd

mlmsiker.hu


Nincsenek megjegyzések: