2010. 06. 13.

Videó részletek Tom "Big Al" Schreiter Szemináriumáról

A Ustream segítségével volt élő közvetítés a mai Big Al szemináriumról,ahol nagyon jó hangulat volt, rengeteg gyakorlás és megint ámultaba ejtően egyszerű,de mégis hatékony kommunikációs készségek és vezetők kiválasztását segítő módszerek Tom Schreitertől.


A Big Al szemináriumok hanganyagait eléred az MLM Siker webáruházban:

http://mlmsiker.shoprenter.hu

3 megjegyzés:

Karl Attila írta...

Sziasztok.

Ma is sokat tanultunk Big Al-től. Mint mindig most is cégfüggetlenül adta a példákat, ötleteket.

Ilyenekről tanultunk, hogy hogyan kell az emberekhez üzleti, kereskedelmi nyelven beszélni.
Több új készséget is tanultunk pl. hogyan érd el, hogy az emberek rád figyeljenek. Mi a különbség a két kör között. Rengeteget gyakoroltunk természetesen.

Ez az első Big Al tréning amin részt vettem. Nagyon jól éreztem magam, ha tudsz gyere el te is a következőre. :) Teljesen más élőben látni, hallani mintha csak CD vagy DVD látnád, hallanád.

Rainbow System 8 írta...

Én is részt vettem ezen a Big Al képzésen, mondhatni sokat is tanultam, azonnal alkalmazható módszereket, amelyeket azóta is sikerrel alkalmazok. Ezek a kommunikációs módszerek sikerrel alkalmazhatóak mindenféle szerkezetű hálózatban, a bináris rendszerekben pedig különösen jól.

RainWorld írta...

Mindig nagyon sok hasznos és azonnal alkalmazható kommunikációs technikát tanulhatunk Big Al -től. Köszönjük Neki és "magyar hangjának" Mátrai Szilárdnak.