2008. 11. 01.

Gazdagság építő modell 2. - Támadó stratégiák

Támadó stratégiák
/részlet Fejlessze Pénzügyi IQ-ját c. e-bookomból/

Az egyik legjobb, és legolcsóbb mód arra, hogy kamatoztassa üzleti tehetségét, ha csatlakozik egy hálózati marketing céghez. Van persze még sok más lehetőség is, mint például egy üzlet beindítása, vagy egy internetes vállalkozás létrehozása.

Ha Ön azonban valami olyat szeretne, ahol üzleti tehetsége garantáltan hasznára válik, ahol új, minden vállalkozási területen kamatoztatható ismereteket és képességeket szerezhet,akkor én a network marketinget ajánlom.
De nem csak én, hanem olyan világhírű szaktekintélyek és multi milliomos, netán milliárdos vállalkozók mint Robert T.Kiyosaki és Donald Trump is. Ők erről közös könyvükben a „Miért szeretnénk, hogy gazdagodj? „ c. bestsellerben is írnak. Robert Kiyosaki már a Gazdag papa, szegény papa és az Üzleti iskola c. könyvében is írt erről.

Függetlenül attól, hogy mit hallott erről a szakmáról, vagy hogy mennyi pénzt vesztettek már emberek ezen, a legfőbb ok, amiért mégis ajánlom a hálózati marketingbe való befektetést az, amennyit ebből tanulhat, nem pedig csak az, mennyi pénzt kereshet vele (bár a jövedelmek is jellemzően kimagaslóak egy sikeres üzlet felépítése esetén).

Mert tudja, a network marketing cégeknél Ön INGYEN vagy nagyon alacsony költségekkel juthat fontos és hasznos információkhoz. Ez logikus, hiszen az Ön felett álló személy csak akkor lehet sikeres, ha segít azoknak a személyeknek akik a csapatában vannak, így Önnek is. / persze csak ha Ön is akarja!/ Ebből kifolyólag pedig semmi olyat nem fognak visszatartani, ami Önt sikeres üzletemberré és szabad emberré teheti.

Ráadásul az a relatív kevés összeg (egy pár doboz vitamin , vagy egy életre szóló üzleti csomag formájában), amiért tagja lehet egy hálózatnak lenyűgözően sok tudást adhat Önnek! Folyamatos képzésben részesülhet, és csiszolhatja viselkedését, üzleti készségeit ahhoz, hogy Ön is sikeressé válhasson az iparágban.

A hálózati marketingben alapvetően nem lehet az ember sikeres, ha alkalmazotti fejjel gondolkozik. A network marketing cég azonban folyamatos képzést biztosíthat Önnek a kereskedelem, kommunikáció, csapatmunka, vezetési képességek, pozitív gondolkodás, önfejlesztés, idő és pénz befektetés, valamint az Ön „alatt” álló személy mentorként való támogatása terén. Merem állítani, hogy még ha egy fillért sem keres, viszont szorgalmasan végigmegy az ajánlott tanulmányokon, akkor olyan készségeket fejleszthet ki önmagában, melyek egy életen át segítik majd. Nem kevés vállalkozót ismerek, akik sikerre vittek cégeket, azon alapelvek alapján amit a network marketingben tanultak.

Úgy is fejlesztheti magát, ha csatlakozik egy pl. egy biztosító társasághoz. Lehet, hogy a munka kihívás lesz, de a biztosítással foglalkozó hálózati marketing cégek a szokásos üzleti készségek fejlesztése mellett még arra is megtaníthatják, hogyan tervezze pénzügyeit.
Mi a helyzet az internetes vállalkozásokkal? Ha Ön szeret számítógéppel dolgozni, akkor ez egy alacsony költségű, ámde magas hozamú befektetési forma lehet, amivel ráadásul betörhet a világpiacra is.

Persze például pénzügyi tervezési kurzusokon, ingatlanbefektetési tanfolyamokon, vagy idő menedzsment tréningeken is fejlesztheti üzleti készségeit.

A fent javasoltak megszívlelésével Ön biztonságosan indíthatja el saját vállalkozását. Így a beindításhoz és a képzéshez csak csekély befektetésre lesz szüksége. Egy hagyományos vállalkozás elindítása túl kockázatos lehet, ha nincs meg Önben a kellő tapasztalat és tudás. Hatalmas összegeket ölhet a cégébe, és aztán küzdhet azért, hogy befektetése megtérüljön. Ha azonban elsajátítja azokat a készségeket, melyeket fentebb említettem, akkor sokkal nagyobb eséllyel lehet sikeres.

Mátrai Szilárd

A teljes könyv az MLMSiker Prémium Klub tagoknak "saját cimkés" joggal jár!

mlmsiker.hu

Nincsenek megjegyzések: