2020. 12. 14.

Hogyan építs egy milliárdos szervezetet?



Következő interjú vendégem a nemzetközi szinten elismert magyar vezető, Zseli Csaba.

Régóta ismerem őt, hogy honnan, abból majd többet megtudsz az interjúból.

Csaba feleségével, Szabinával él Balatonalmádiban.

15 évesen találkozott először a hálózatépítéssel és azonnal látta, hogy ez az iparág lehet majd az ő nagy lehetősége. 12 éve dolgozik teljes időben a network marketing területén.

Több sikeres projekt után 3 éve úgy döntött, hogy intenzíven részt vesz egy skandináv egészségprogram nemzetközi bevezetésében.

Mára egy 16 országra kiterjedő, 15.000 fős aktív csoportja van, az éves forgalmuk milliárdos nagyságrendű és a cégében a világ TOP 20 vezetője között tartják számon és jelenleg összesen 17 üzletépítő van a csapatában, akinek jövedelme meghaladja az 1 millió Forintot havonta.

A Szabad Vállalkozási Modell (ahogy ő nevezi a network marketinget) egyik igazi nagykövete, aki a legmerészebb álmait élheti ennek a csodás iparágnak köszönhetően.

Ismerd meg Te is, 2020. december 15 -én kedden Csabát egy MLMSiker interjú keretében, és azt, hogy hogyan jutott el ilyen sikeres szintre személyesen és csapatával.

Jelentkezz most az interjúra, és az előző interjúk felvételeihez is megkapod a linkeket. Össszesen több mint 7 órányi azonnal alkalmazható tudásához jutsz hozzá több évtized hálózatépítői tapasztalatából. 

https://mlmsiker.hu/mlmsiker-interjuk/

Nincsenek megjegyzések: