2009. 02. 05.

VÉLETLENSZERŰ GONDOLATOK A VEZETÉSRŐL - Dale Calverttől

Először is és elsősorban ez az iparág a vezetés másolásáról szól!

A terjesztők jönnek és mennek. A terjesztők nem mozgatják a termékeket, azt a vezetés teszi.
Célod az, hogy létrehozz egy hatalmas szervezetet, egymást másoló vezetőkkel és, hogy annyi terméket mozgathass azon a szervezeten keresztül, amennyi csak lehetséges.
Ha nincsenek vezetők a szervezetedben, akkor semmid sincs.

Ha nincsenek BIZONYÍTOTT MÓDSZEREID a potenciális vezetők kiszúrásában és LÉTREHOZÁSÁBAN a szervezeteden belül, akkor NINCS SEMMID.

Fejezd be a gyógynövényekről és az aminosavakról szóló könyvek olvasgatását, és kezdj el a VEZETŐI KÉPESSÉGEKRŐL írt könyveket olvasni, ha MLM-szakértő szeretnél lenni.

Nem tudsz vezetőket létrehozni szisztematikus személyi fejlesztéssel és képesség- fejlesztő programokkal, ha azok nem állnak terjesztői szervezeted rendelkezésére.

Nem taníthatod azt, amit nem tudsz. Nem fejleszthetsz ki vezetőket, ha még te magad sem fejlődtél ki.

Ebben az országban milyen szakmában hozhatsz össze egy hatszámjegyu jövedelmet tanulás nélkül, ha nem a hálózati marketingben? Sajnos azonban azok, akik nem képzik magukat, a végén itt is elvesztik jövedelmüket.Az emberek nem fognak követni, ha nem tudják, merre haladsz. Az emberek csak a vezetőket követik.

KEZDED MÁR VÉGRE ÉRTENI, HOGY MIÉRT OLYAN FONTOSAK A VEZETŐK ÉS A VEZETOFEJLESZTŐ PROGRAM A SZEMÉLYES SIKEREDHEZ IS AZ ALSÓVONALAID SIKERÉHEZ?

Mind a "vezetőfejlesztő üzlet" résztvevői vagyunk. Vezetőként ebben az iparágban ez a te feladatod. Nem a kereskedelemben vagyunk, nem az élelmiszeriparban, nem a fogyasztószerek, vízszűrők területén, nem az adómegtakarítási üzletben vagy bármilyen ilyen termék jellegű területen! Feladatunk az, hogy először létrehozzuk saját vezetői képességeinket és készségeinket, majd másoknak is segítsünk ennek kialakításában, pont!

A SIKER abból ered, ha te válsz a megfelelő emberré, és nem abból, hogy megtalálod a megfelelő embert. Ha már megfelelő emberré váltál, akkor az emberek megtalálnak, és követni fognak.

Dr. Forrest Shaklee, Shaklee Corporation, 1958

Dale Calvert a Network Marketing Mesterelme Nap vendégelőadója volt 2009 május 24.én>>>

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, egyet értek. Már kezdő hálózatépítőként teljesen nyilvánvaló volt a vezetői látásmód alkalmazása.Üdv.Biró Lisa